Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

marți, septembrie 23

La naiba!

Salut!
Tocmai am vazut Mondenii, la naiba! :zambesc:
Deci astia is foarte tari. Imi place cum reusesc sa surprinda chestiile haioase din orice om politic al zilelor noastre. Desi par a face asta fara niciun efort, se vede ca se lucreaza mult la fiecare episod.
Episodul pe care l-am vazut ultimul e Nunta tiganeasca. Sa stiti ca nu nunta mi-a placut ci Mondenii News. Caci Mircea Solcanu - LA NAIBA - "deci in puii mei" personajul asta este cel mai tare de la Leana din Vacanta Mare. Cum vorbeste el te face sa razi la orice propozitie.
Citez:"Deci stimati telespectatori ma stiti sunt gay, deci in puii mei urla gayu din mine hellooo!"
Cum ai putea sa nu razi la asemenea afirmatii mai ales cand te gandesti ca el il interpreteaza pe un om in carne si oase. Binenteles ca Andreea Esca, colega lui de nazbatii nu putea sa lipseasca din decorul haios asa ca a fost surprinsa incercand sa isi care "sacu" plin de bani - in ziua de salariu. :radtare:
Nu-i asa ca e dragut? Dupa cum ziceau cei doi prezentatori:
Solcanu: -Cabral, aaah...ahh!!!
Esca: -Poc,poc! :radtare:
A fost o experienta minunata LA NAIBA sa pot comenta acest show. Eu il consider cel mai bun in momentul de fata la categoria de pamflet.
Comentatorul vostru,
VladC
.

P.S.: Articolul a fost scris pentru concursul Superblog 2008 de la PC News.

Un comentariu:

  1. o daa.
    chiar ca.
    mondenii a depasit si carcotasii si vacanta, si divertis si toate.
    e adevarat ca de la o vreme mi se pare ca Mircea Solcanu"la naiba,tuh in puii mei fata" face toata audienta.:)) oricum.Mondenii sunt tari.

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: