miercuri, octombrie 1

A inceput

Sar'na cititori!
Dupa cum v-am obisnuit si la inceputul celuilalt an de facultate am sa va prezint statisticile mele pe aceasta perioada. Printre chestiile ce le voi discuta sunt: cazarea, facultatea si serviciu.
Haide sa incepem cu cazarea.
Ma tot chinui de 5 zile, deja, sa ma cazez intr-un camin care e perfect localizat in oras dar, fara nici un sort de izbanda. Eu nu am loc in acest camin "oficial" si sper sa pot rezolva. Problema care este? Pai e usor de ghicit. E prea multa lume prin administratie si nu pot vorbi fata in fata cu persoana in cauza. In urma acestui fapt dorm pe "neve" intr-o camera. Vreti sa auziti ceva haios? Aseara nu m-a lasat portarul sa intru in camin si am ajuns sa dorm la servici :zambesc:
Da e foarte frumos... ce sa spun. Am dormit vreo 3-4 ore, restu timpului m-am uitat la tavan sau la monitorul calculatorului meu. Vorba aia: cand nu ai unde dormi multumeste-te cu orice!
Pana aici totul a inceput perfect nu? :radtare:
Trecem la partea cu facultatea. Aici nu vad inca nicio problema prin simplu fapt ca am ore luni, marti si miercuri doar dupa-masa si vineri zi normala. Nu imi afecteaza nici timpul liber, nici mersul la servici. Singurul profesor pe care l-am vazut a fost cel de Sport si pare de treaba. Asa mai tinerel cu idei nastrusnice.
Serviciu...hmm...aici am reusit sa duc la bun sfarsit o statistica care imi va fi de folos in construirea unui portal. O sa fie ceva de munca dar e interesant. Traiasca Dreamweaver si Photoshop ca de mare ajutor imi vor fi saptamanile urmatoare. :zambesc:
Deci dupa cum puteti observa am avut pana acum cateva zile destul de incarcate. Sper sa rezolv cat de curand problema cu caminul si orarul de la faculta sa nu se schimbe mult. Cat despre servici se pare ca o sa il pot frecventa in continuare.
P.S.: Nu am mancare si acum fac foamea. Mai primesc cate o mancare de la astia din jur. Urati-mi noroc :radtate:
Student in anu 2,
VladC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: