Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

vineri, noiembrie 16

Domnisoara L.

Buna seara dragi cititori!
Cum as putea sa incep acest weekend reusit in Zalau decat cu un articol despre o personalitate marcanta al acestui micut municipiu, in speta "Domnisoara L."
Domnisoara doar datorita varstei nu si a experientei de "viata" ;)
Nu inteleg cum isi permite sa scoata barfe pe a ei gura aurita cand stie ca in dansa se ascund mai multe "secrete" decat a reusit cate o femeie de 25 de ani. Hai sa fim seriosi draga, daca te legi de cineva leaga-te de cine stii ca nu are cum sa isi bata joc de reputatia ta nu? Dar dupa cum omului ii place asa de mult sa primeasca suturi in fund ca sa inteleaga ca nu merge sa faca un lucru, ma voi preface in cel care are bocancul mare si destul de tare.
TU, pe plan local, nu esti considerata cea mai ilustra fata (let's face it!) si nici cea mai frumoasa :) ci... doar o persoana care s-a remarcat prin alte chestii mai interesante pentru baieti si destul de rusinoase pentru fete. Toata chestia astia ti-a adus notorietate si o gramada de pretendenti la usa ta.
Desi consideram ca noi putem avea o relatie de amicitie, imi pare rau sa enunt ca ai devenit o persoana antipatica mie (si altora dar ei nu au afirmat inca acest lucru!).Tot ce mai vreau de la tine e sa verifici inainte sa arunci o vorba in vant sau mai bine sa taci in chestii care au legatura cu mine caci acest articol poate avea o varianta mai elaborata care ar face un bine colectiv tie si altora.
In alta ordine de idei, nu mai ai ce vorbi cu mine, chiar mai bine :shhht:
Ma inchin voua,
Vlad C.

Un comentariu:

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: