miercuri, iulie 9

Mare...inghesuiala

Salut lume!
Se pare ca in ultima perioada am inceput sa am o tot mai mare antipatie fata de litoralul romanesc partial datorita calitatii serviciilor si a preturilor ridicate dar si din cauza prietenei mele care si-a facut a 2-a casa acolo de aproape o luna. Nu inteleg aceasta obsesie a ei pentru o gramada de apa si 10 km de plaja. Mare - intindere de apa plina de meduze, scoici pe fundu ei si valuri cu gust de sare.
De ce oare am dori sa mergem aici - in Romania - la mare cand sunt alternative mai interesante in tarile din jur sau chiar mai departe. Aici este de 2 ori daca nu de 3 ori mai scump decat in Grecia, Croatia sau Bulgaria de exemplu si pentru ce? Pentru niste servicii deplorabile si camera de hotel cu model renascentist-comunist, o gramada de manelisti idioti si binenteles preturile. Doamne zici ca ii ceva privilegiu sa mergi la mare asa de scump s-a facut mai nou.
Mare, mare inghesuiala ii parerea mea. Mare inghesuiala la stricat bani pe chestii care nu merita. Inca plaje asa de murdare nu am vazut ca si in Romania. Normal ca nu vin turisti pe plaja romaneasca doar nu isi doresc sa isi puna prosopul langa 3 sticle de ursus goale :radtare:
Inghesuiala inexplicabila de la litoralul romanesc va lua in curand un impuls puternic odata cu venirea lunii august in care nu va recomand sub nicio forma sa luati calea marii.
Nu uitati cuvintele care descriu marea: neagra, murdara, scoici, meduze! :zambesc:
Oameni cred ca ati auzit si de munte... da stiu ca ati auzit. Ati putea sa mergeti si pe acolo. E mai curat, aer proaspat, umbra destula si slabe sanse sa fie 3,4 oameni pe metru patrat.
De abia astept sa vina weekendul asta caci voi purcede in o excursie de baute la Belis. Asta da loc de mers in vacanta :zambesc:
Acolo imi voi sarbatori si ziua recent trecuta calendaristic cu ceva prieteni mai mult sau mai putin bucurosi pentru excursia asta :zambest:
Sper ca data viitoare sa va vorbesc despre aceasta excursie!
Al vostru viitor ametit,
VladC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: