Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

miercuri, august 20

Francmasoneria in gradina ta

Buna lume!
Cat timp traiesti tot inveti, dar azi am avut o lectia asa putin mai speciala.
Si am sa va arat un video sa vedeti si voi ce parere aveti:




Deci ce m-a socat cel mai mult a fost cartea aia a lor, a evreilor de care se spune la sfarsitul filmului. Interesant mod de informare inca sa stie toata lumea de ei dar sa nu se faca nimic chiar daca incalca mai multe principii de baza ale lumii libere.

In concluzie, cred ca ma intelegeti cand spun ca francmasoneria a ajuns in gradina voastra ca vreti sau nu. Tot va afecteaza in vreun fel!

Oricum ganditi-va la ce spune cartea aceea :incruntat:
Astept replicile voastre,
VladC.

2 comentarii:

  1. intrun fel are dreptate colegul meu...dar sa recunoastem k nu totul e o conspiratie.....ceea c e cert e k ei exista ....dar in partea total opusa nu putem stii dak scopul lor e cu adevarat rau sau bun.......nu avem d undes a stim...mai ales dak ei sunt d n aflat si ne dau noua numa c vor ei sa auzim si sa facem supozitii....asa k trebuie sa merem inainte ....dar cu gandul k exista si trebuie sa fim cu ochii in 4 si sa nu tragem concluzii pripite......ca nu se stie poate intro zi si noi vom avea d ales intre pastila rosie sau albastra:D(MATRIX)

    RăspundețiȘtergere
  2. salut

    interesant filmuletul. se pare ca suntem pe aceiasi lungime de unda. ce zici, imi dai si mie un mic indemn la seriozitate, verticalitate, etica, adresat romanilor? Sa le urlam: "Romane, fii mai neamt?" :)

    indemnul poate fi text, film, audio, cum preferi. mesajul conteaza.

    mersi
    iulian

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: