luni, iulie 7

20's

Salut lume!
Uite ca s-a ajuns si la ziua de 7 Iulie 2008. Pentru multi aceasta zi nu inseamna nimic dar pentru mine este chiar ziua in care eu "schimb prefixu" - cum ar spune unii.
Da oameni... azi implinesc 20 de ani. 20 de ani in care nu regret nimic, desi unele chestii le-as fi facut mai cu viata :zambesc:
20 de ani oamenilor...uau mult a trecut si putin pare! Numai de ceva vreme ma vedeam in fata la examenul de capacitate si acum deja am servici, sunt la facultate si stau pe banii mei in alt oras. Incredibil dom'le cate se pot schimba in cativa ani!
Daca ar fi sa fac un bilant dupa 20 de ani de viata as putea spune ca sunt unele chestii sau unele persoane pe care regret ca le-am intalnit dar nu regret nimic din ce am invatat.
Cine o zis ca ce nu te omoara te face doar mai puternic are perfecta dreptate. In timp oricine se schimba datorita evenimentelor din viata lui, asa si eu. In ultima vreme mi se demonstreaza din ce in ce mai mult in cine trebuie sa am incredere si cine imi este prieten.
Si azi este un prilej sa vad pentru cine contez eu...asta e! Mai bine sa stiu aceasta informatie ca sa reactionez in consecinta in relatiile mele cu persoanele din jurul meu :zambesc:
Revenind la 20 de ani, azi cred ca o sa ma relaxez cu multa bere, ceva baschet pe terenul din apropierea casei mele si poate, poate ies si pana in oras.
Celor care mi-ati urat "La multi ani!" vreau sa le multumesc in mod special. Nu o sa va enumar va stiti voi. Voi sunteti cei care conteaza pentru mine :zambesc:
Pana data viitoare cand va scriu...
Al vostru baiat de 20 de ani,
VladC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: