Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

joi, decembrie 6

Mosu`

Aho, aho, copii si... cititi!
Mosu is back in town (in speta Zalau). Vreme frumoasa v-am adus, cadourile deja le-ati primit!
Tot ce mai ramane de facut ii sa iesiti maine seara la Casa de Cultura a Sindicatelor pentru a putea lua parte la noua editie a Serii Devoratorilor de Publicitate. Sau daca vreti sa dati de mine puteti incerca in imfamul Club T si nostalgica Taverna.
Apropo de cadouri eu am primit carti de la faculta pe care trebuie sa le platesc :radtare: chiar nu is "scumpe", asa cat sa poate cumpara oricare adik 80 RON! Cum poti fi profesor si sa zici ca 40 RON pe o carte nu ii mult si tu nu faci nici un porfit din asta. Ori crezi studenti prosti ori esti tu fraier ca iei comision asa de mic din vanzari! Oricum ar fi tot raman cu o gaura considerabila in portofelul meu.
Multumesc mosule... si anul acesta ai fost darnic nevoie-mare :radtare:
Si inca ceva, o idee buna pentru profesorii mei: LUATI-VA SI VOI CARTI DE ENGLEZA SI DICTIONARE sa puteti vorbi cat mai corect nu cu rusisme si alte accente de oameni redusi. Sau daca nu aveti bani o sa facem o cheta intre studenti si va dam cadou de Mos Craciun cartile ;)
Revenind la gaura mea din cont se pare ca o voi acoperi cu ajutorul unor entuziasmati peste masura de palinca noastra de Zalau. Noroc ca produce si Zalau ceva notoriu pentru studenti :radtare:
Si tocmai v-am redat o bucata din saptamana aceasta petrecuta in frumosul Cluj-Napoca.
Sa va aduca mosu ce va doriti (urmatorul mos ca asta o trecut deja!).
Al vostru,
Vlad C.

Un comentariu:

  1. bine mah!...eu nu le mai las nici un ban la aia!!!gaurile din portofelul meu le depasesc p cele din stratul de ozon...si cu ce se presupune k ar mai trebui sa-mi platesc eu consumatia din fiecare luni din fullton?!k banuiesc k nu accepta aia file din manualul de topo or smth... :P... asa k mosule... fa bine si da-le creier la profii aia sau batele cuiele in sicriu mai bine, ca parca ricoseaza :-s si vezi k ies p afara ziua si ne bantuie!
    anyhow..clujul tot cluj ramane si tot fain ii!! :D so don't complain!:D

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: