Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

joi, august 23

Romanian, please!

Buna tuturor!

Si revenim la micul nostru “dialog”.

Stiti ce am observat in general prin grupurile minunate – in care am fost acceptat si eu – ca toata lumea se “umfla in pene” pentru a parea inteligenti prin diverse lucruri. Cel mai mult imi place engleza de straduta pe care unii o prezinta la inaintare in decursul conversatiei. Unii oameni chiar nu inteleg ca ei nu stapanesc nici macar romana atat cat sa o foloasca corect si incearca si ei marea cu degetu in ale englezei.

Hey…treziti-va! Nu va foloseste la nimic daca vorbiti cu mine in engleza voastra dezacordata ca si o chitara nou cumparata. Asta doar dovedeste cat de inapoiati mintal sunteti in sustinerea unei conversatii coerente ;)

Ce sa faci cu oamenii de genu? Va spun eu: Umilitii! Doar asa vor reveni cu picioarele pe pamant sau mai bine spus cu limba nostra mult iubita pe limbilor lor. Satira fata de persoane de genu va face un mare bine atat lor cat si persoanelor din jur care vor rade in hohote.

Si cum am putea deveni romani mai buni decat prin readucerea limbii romane in prim planul tinerilor – nu a limbii engleze gresite. Spune-ti NU folosirii prostiei in exces, spune-ti NU inadaptilor care se folosesc de siretlicul acestu pentru a urca pe scara relatiilor interumane. Avem si un exemplu bun chiar in presedintele tarii noastre care ne umileste cu engleza lui rusificata in orice discurs pe care il tine in fata persoanelor din alte tari.

Dar cum se spune, tot raul spre bine. Sper sa fie mai bine de acum incolo sau na…sunt eu mai optimist decat majoritatea.

Al vostru dintotdeuna,

That guy ;)

Un comentariu:

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: