Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

marți, august 14

Tipul ingamfatului

Buna dimineata soare!

Azi am de dezbatut un subiect foarte frumos: oamenii ingamfati.

Din astia nu ducem lipsa in Zalau, mai ales ca fiecare se crede cel mai tare din turma de oi. Vai de capul lor de oameni fara perspective in viata decat lauda asupra faptelor (majoritatea inexistente). Prin asta nu dovedesti ca esti mai capabil ca restu, prin asta doar dovedesti ca esti o fiinta – sau cum as putea sa ii spun acestora – care cu ajutorul faptelor de “vitejie” incerci sa ajungi cat mai aproape de inima celor apropiati tai, in general fete/femei – ca doar de obicei in jurul lor decurg cele mai laborioase scheme de “aburire” aka mintire.

Una dintre frazele care ma distreaza cel mai mult la persoanele de genu este citez “Eu pot sa fiu cu oricine!” inchei citatu. Pfuu…ce frumos! Voi va inchipuiti ce frumos poate sa fie, ce masina poate avea – ca doar dupa noile standarde trebuie sa ai masina – ca sa poti afirma o asemenea chestie de fata cu mai multi insi – macar de zicea catre o fata sa mai urce abureala la nivel ceresc. Ha ha.

Oh, da! Sa nu uitam de cei care cred ca odata cu achizitionarea unei perechi de ochelari trebuie sa umble cu capul pe sus, sa se creada superiori sau chiar sa judece pe oricine ca niste mini-Dumnezei ce is.

Si acum ultimul tip de ingamfat, de fapt cel care a fost pururea – cel cu multi bani si putine in cap. Multe pretentii la ce inteligenta de morcov are, multe comentarii la ce propozitii de 2 cuvinte face. Genu asta ii cel mai tare: iti poti bate joc de el de cele mai multe ori si el nici macar nu isi da seama daca folosesti o anumita superioritate verbala cu el.

Ingamfat – acest cuvant care defineste toata gama de atribute negative. Ma chiar mir la ce persoane din jur meu am ajuns sa atribui, dar na… viata e lunga si nu stii ce se intampla in timp ce o traversezi ;)

Ca de obicei va ureaza o zi buna,

That guy ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: