Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

luni, august 13

Tvrn

Buna din nou!

Odata cu trezirea apare si ora destinata savurarii unei cafele, dar oare unde sa merg? A…da! In taverna. Stiti ce ma distreaza la cafelele astea ca baietii devin fete si barfesc la o discutie intre mai multi cand se apuca sa vorbeasca despre o persoana? Ha ha. Asta ar fi fost prea haios ;)

Bun. Sa trecem inapoi la locatia miraculoasa aka Taverna. In acest cadru de vis cu caramizi si sticle de vin, se petrece toata viata unor personalitati.

Dimineata unde oare se merge la cafea: Taverna.

Seara unde se merge la suc/betie: Taverna.

Cand te plictisesti unde mergi: Taverna.

Obsesia asta nejustificata pentru un simplu bar din centrul Zalaului a ajuns la cote mari in special in aceasta vara cand lumea nu stia de alta terasa sau alt loc pentru “baut”.

Oh, cum sa nu va spun de “managerul” Tavernei aka Dora aka Chuckie-Chuckie. O da, o persoana cu multe la cap, multe nimicuri ma refer. Sper sa treaca peste criza de iubire in care se afla, fuck it, s-o despartit de tine deci ar trebui sa iti continui viata.

Personalul acestui local sunt partea cea mai buna pe care o are Taverna. Mereu corecti si binedispusi, iti onoreaza orice dorinta in limitele rezonabilului.

Reprezentantii de baza ai acestui local sunt binenteles clientii, fie ei absolventi ai clasei a 12-a, liceeni inca sau chiar casatoriti cu copii. Toti vin aici pentru simplul fapt ca restu persoanelor cunoscute de ei frecventeaza localu in mod obsesiv. In perioada bacalaureatului, mai multi absolventi erau pe terasa decat orice alta categorie – interesant as zice. Liceeni – o da – ei trebuie sa afle cum este in “high life-u” din Zalau (nu exista asa ceva decat niste persoane cu fumuri si prea multi bani de dau pe bauturi). Si binenteles ultima categoria – persoanele casatorite/necasatorite, dar prea batrane pentru iesit in oras singura – nu stiu de ce naiba isi fac prezenta aici, probabil se simt respinsi de parteneru/a acasa si trebuie sa isi dovedeasca barbatia/feminitatea imbatant ceva minor/a sau mai bine sarutandul/-o de fata cu toata lumea – frumos.

Stiti care ii lucrul care nu se face niciodata acolo? Sa iti tii gura. Daca intri in acel local trebuie sa stii ultimele barfe altfel esti marginalizat sau chiar barfit – asa de dragu conversatiei. Ha ha – doar asa poti ajunge sa te enervezi destul incat sa te bati cu hartie de pe stativul de langa masa de ping-pong.

Is chiar curios ce reactie aveti la acest articol deci astept comentarii!

Al vostru prieten,

That guy ;)

Un comentariu:

  1. Hmm, interesant articol, ce sa zic. Unu la mana, nu inteleg de ce ti'ar pasa tie ce fac oamenii pe terasa atata timp cat ma indoiesc ca se intalnesc la o bere/suc/cafea sa vorbeasca de tine (oricine ai fi tu). Doi la mana, doar pt ca tu ii desconsideri pe cei care se aduna pe tvrna nu inseamna ca acuma se va goli terasa, pt ca nu cumva sa fie ei considerati fitzosi sau figuranti. Si trei la mana, hai lasa'ma ca mai mult ca sigur si tu esti acolo in fiecare zi!!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: