Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

luni, decembrie 1

Romanie sa ne traiesti!

Buna ziua!
Am ajuns si la aceasta ilustra zi de 1 Decembrie.
LA MULTI ANI ROMANIE!
Toata lumea acum sta in casa, infofolita in pat cu niciun gand sa sarbatoreasca o zi mult prea speciala pentru stramosii nostri - pentru noi e doar inca o zi libera, nu?
Nu ar trebui sa fie asa, dar noi suntem romani si romanii nu stiu ce e aia patriotism. Uitati-va la americani ce fac de 4 iulie. Si nimeni nu ii considera fanatici cum multi dintre voi credeti, ei sunt doar patrioti!
Toata lumea reproseaza celor de la guvernare ca fura pentru ei si nu mai stiu ce aberatii. De ce nu ati fost ieri la vot? De ce nu comentati nimic? Va zic eu de ce: Aveti inca mentalitatea comunista in care nu trebuia sa comentezi nimic alfel te linsau. Uite ca suntem in democratie de aproape 20 de ani si inca nu ati descoperit una dintre cele mai mari frumuseti a acesteia: libertatea gandului si a vorbirii. Folositi-va gurile caci nimeni nu va vorbi pentru voi daca sunteti asa de blocati!
Ar trebui sa incercati si voi chestia asta. Asa macar din respect pentru stramosi!
Romanul,
VladC.

2 comentarii:

  1. Nu cred ca e vorba despre mentalitate comunista...si-n plus..ti se pare ca nu se comenteaza?ca nu se discuta?tocmai asta e problema se tot discuta dar totul ramane la nivel teoretic!
    Sunt satui oamenii...ca nu-i baga nici saraci-n seama numai cand sunt alegeri!
    "Ei cu ei,noi cu voi" asta ar fi trebuit sa ma determine sa ma duc la vot?

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: