sâmbătă, decembrie 6

Itinerariu de clubber

Salut!
Azi am sa va distrez cu ceva senzational si mirobolant: viata de noapte!
Aseara am avut un prilejul sa purced intr-un local sacru pentru majoritatea clubberilor din Cluj, in speta Midi. Dupa binentelesu' "warm-up" :zambesc: am venit la locatia cu pricina in ideea ca voi avea o seara de neuitat. Dar vai, mare a fost surprinderea la ce s-a mai intamplat.
Dupa ce am trecut de masa plangerilor (aia unde am stricat 30 de lei pe intrare) + locul de marcaje cu bratari am putut vedea cateva namile, cu mana cat capu meu, pazind scarile impunatoare. Odata ajuns pe ringu de dans se simtea asteptarea invitatului principal si mirosul de alcolizare acuta ce avea sa vie. A inceput frumos cu un DJ caruia nu ii cunosc numele. Cica el pune muzica in deschidere la Dubfire (asta principalu) de fiecare data cand isi face aparitia. A fost o ora de euforie urmata de... aproape 2 ore de cosmar, nervi si plictiseala. Dubfire si-a facut aparitia si a reusit in prima jumatate de ora sa ma enerveze cu acelasi ritm, devenind agasant. Eu nu intelegeam de ce toti din jur sunt asa de euforici pentru acelasi ritm. Mi-am dat seama azi! Toti erau drogati sau prea varza ca sa inteleaga ce asculta. Am luat guri de aer o data la 10 minute pentru urmatoarea ora iar apoi am purces spre casa intr-un ritm alert. Petrecerea a tinut pana la 8 dimineata. :contemplez:
Revenind in Zalau, am reusit sa vorbesc cu un prieten care a ramas pana mai dimineata. La fel de dezamagit si el. Atunci am facut o comparatie intre clubberi din Cluj si cei din Zalau. Doar observati ce mare diferenta e! :radtare:
Itinerariul unui clubber din Cluj:
22:00 intalnirea la careva acasa
22:05 se bea o sticla de whisky/vodka la 2 persoane
23:00 se purcede catre Midi
23:48 se ajunge pe ring
00:02 dansezi euforic pe ring
02:11 mai cumperi de baut si vizitezi toaleta
03:36 mai bei
03:53 vomiti in baie ajutat de un prieten/prietena
04:29 iar bei
07:36 pornesti spre casa
Dragut, nu? Hai sa vedem in cealalta parte! :scotlimba:
Itinerariul unui clubber din Zalau:
22:00 pregatiri de iesit
23:00 iesi in Club T
23:22 iesi pana afara la o gura de ceva
00:04 dansezi si tu pe acolo, poate agati ceva tip/a
00:17 iei ceva vodka cu nectar sau whisky cu red bull sa fii smecher/a
01:30 mergi la baie sa scapi de alcoolu in plus din stomac
02:14 pornesti spre casa ca e nani-time
02:55 ajungi acasa si te cearta parintii pentru starea in care esti
Voi ce ziceti? Asa e sau nu?
Oricum asa se explica de ce in Cluj orice local ai deschide tot e plin si in Zalau cam greu rezista un club. Astia de "un metru si un snitel" nu au buzunare atat de incarcate cu bani si nici nu pot sta la fel de mult in oras. :delirez:
In fine, deja is prea multe de zis. DUBFIRE SUX! :suparat:
VladC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: