Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

sâmbătă, octombrie 4

The OC

Salut!
Tocmai am terminat de vizionat un serial care mi-a fost drag in ultima perioada, pe numele lui "The O.C.". A fost interesant si deloc plictisitor.
Sa va zic cum e:
Drama de ansamblu combinand vietile tinerilor din Orange County. Un tanar cu inteligenta nativa (si probleme familiale) se trezeste infiat in societatea exclusivista din Newport Beach unde totul e pe baza de minciuni si ascunzisuri. In timpul celor 4 sezoane se poate observa dezvoltarea fara precedent a lui Ryan alaturi de familia lui adoptiva plus cei din jurul lor in dinamica lor parca apocaliptica. Fratele adoptiv a lui Ryan, tantalaul scolii - Seth - obsedat de benzi desenate si filme ajunge sa fie cu fata iubita datorita evenimentelor incitante aparute pe parcursul serialului. Familia lor cunoaste multe crize dar mereu exista energie pentru a trece peste ele.
Aici aveti un video demo din primul episod si prima serie:

Daca doriti sa aflati mai multe despre acest serial nu ezitati sa lasati un comentariu la acest articol!
VladC.

7 comentarii:

  1. te rog sa corectezi : seth nu era tantalaul scolii... era el geek si totally uncool, sa zicem asa. da nu era deloc dumb! rite??? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. the oc e unul dintre cele mai bune seriale cu si despre tineri, care implica foarte bine si parintii si relatia lor cu copii...mie mi s-a parut un serial realist

    RăspundețiȘtergere
  3. aah.
    din Orange Contry provine trupa mea preferata.
    si despre the o.c., desi nu am vazut decat niste episoade si mai mult din auzite, nu mi-au displacut vorbele colegilor cu privire la serial.se pare ca a fost chiar bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. ..mi-a placut serialul...e unul din favoritele mele...dupa Smallville :)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place mult acest serial e foarte interesant si poti afla multe cred ca sunteti eacord cu mine

    RăspundețiȘtergere
  6. cu cine se combina ryan pana al sfarsit?

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: