Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

vineri, octombrie 10

Lopata si fundu meu

Salut!
Ce mai faceti? Ah...bine? Perfect atunci! Eu nu prea. Dar stati sa incep cum trebuie.
Pai eu am aflat saptamana asta doua chestii majore:
1. Faculta mi-a aplicat o lopata in fund si m-a aruncat la taxa :suparat:
2. O sa fie loc in camin "doar" dupa 15 octombrie
Bun. Sa incepem cu punctul 1.
Deci dupa cum spuneam faculta m-a "lopatit" in directia Taxa. Ce sa spun... sunt foarte "fericit" ca am ajuns acolo. Acum am de scos din buzunar 450 de euro adica 1750 RON echivaland in jumatate din taxa de scolarizare pe un an la profilul meu. Nu stiu cum stati voi cu bani dar mie imi e mai greu sa scot asa in o saptamana suma aceasta de bani. Sa speram ca planul meu in 2 faze va merge bine. Faza intai consta in bani de la maicamea si faza a 2-a consta in a primi in avans inca un salariu complet. Astfel as fi capabil sa platesc taxa. Voi ce spuneti?:zambesc:
Si acum punctul 2.
Locul "meu" in camin cica nu exista inca... :radtare:, dar va aparea in data de 15 ca prin minune. Stiti voi, minunea cadoului, atentiei, cafelei sau sticlei de whisky. Oricare dintre acestea ar face sa apara locul acela mai sus amintit. Sper sa se rezolve ca sa nu mai dorm la servici sau pe la nu-stiu-cine. Vreau sa am si eu un loc al meu in Cluj. Sper sa se rezolve miercuri. Asa ca imi puteti tine pumnii sa reusesc cele de mai sus.
Planificatorul,
VladC.

3 comentarii:

  1. o vladutz imi pare rau ca esti in situatia asta...cu cazatu nu te pot ajuta, dar daca ai nevoie de hrana, te astept cu drag la mine :-p
    miru

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe.
    mai doar e Romania.
    oricum.
    sper ca ai capatat locul mult dorit.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai da.
    bine faci.
    si asa.
    cer bani multi si fac putin.
    :))

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: