Link catre tilllate.com Romania - VladC's memberpage

duminică, februarie 17

M.I.: Creierul amortit

Salut!
Tocmai am revenit din misiunea "Creierul amorit" aka sesiunea. Nu a decurs chiar asa cum vroiam eu dar na... intotdeuna este loc de mai bine :radtare:
Ce va pot povesti eu... pai...
Sa incep cu primele examene, da..., aici nu a fost problema, am reusit sa le trec pe toate. Dar tot rau a inceput cu cele mai interesante psihic. Adica na... cu 2 zile inainte te apuci si inveti iar cand ajungi in examen te intreba cam tot ce i-ar putea trece prin cap la profesoara/profesor (ca doar am avut majoritatea oral).
Deoarece vrea sa te ajute foarte mult iti pun niste intrebari incuietoare. Bravo! Nota zece pentru vorbaraie si doar unu pentru ajutorul acordat :radtare:
Stiti ce am descoperit acum? Nu stiti deci va voi spune.
Am descoperit ce fel de colegi am si mai ales in cine poti avea incredere. Dragi mei colegi, nu va stresati pentru "binele" altora. Invata-ti pentru voi si mai ales nu fiti invidiosi :zambet:
Examenul la topografie a trecut cum se putea mai bine. Si apoi au venit matematicile: aici vreau sa ii multumesc profesoarei de analiza deoarece a considerat ca nu merit 5 minute din timpul ei cand ma asculta: MULTUMESC DIN SUFLET!
Ah da, cum era sa uit eu de frumoasa algebra in care sunt mai bleg decat blegu :radtare:
Multumesc si tie. Multumesc ca mi-ai facut capul prastie si ca ai reusit sa ma faci sa rad de dementa.
Tot binele a fost incununat cu doamna care a avut bunavointa ca in timpul examenului la mecanica sa stea si sa se uite la mine timp de 3 ore. De abia astept sa o reintalnesc sa ii pot darui o bucata de ciocolata :radtare:
Dupa examenul asta am intrat in modul de creier amortit adica am dus la indeplinire misiunea.
Cat despre alte activitati din sesiune nu vreti sa stiti, ar fi prea mult pentru unii sa inteleaga!
Daca tot sunteti asa de interesati sa stiti ce am facut ma puteti intreba personal caci inca nu am refuzat pe nimeni sa il iluminez cu stiinta mea orbitoare in ale povestitului.
Al vostru student,
VladC.

Un comentariu:

  1. Poor Ioana,caci asa o chema p minunata seminarista :))...nu esti singuru cu ganduri "curate" pt ea:))...Cat despre topo,nici sa nu mai vb...pt k stiinta sta in topografie =))...dar las` k va fi bine mai incolo.Enjoy k doar e vacanta!:P

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: