joi, februarie 28

Ziua iluminarii

Hey lume!
Azi a fost o zi din aia super ocupata, mda oameni buni chiar am reusit sa fac cam de toate intre ora de sport si materiale am avut o pauza micuta de 1,5 ore si apoi tot asa intre restu orelor. Iata am ajuns si in fata mobilului meu calculator... frumos mod de a termina o zi lucrativa!
Dar cel mai mult mi-a placut azi frumusetea de vreme de afara in contrast cu ce am descoperit azi dupa lungi contemplatii la o gura de povesti cu Floss: "Nimic bun nu ramane nefutut!"
Nu stiu cine ma poate contrazice in privinta asta. Orice ai face sau orice ai gasit acceptand cuvantul bun/buna alaturi ca si un adjectiv de superioritate ajunge sa fie mai devreme sau mai tarziu aruncat in mizeria din care incercam sa iesim - scuzati-mi filozifia... dar asa imi selectionez cititorii :radtare:
Aceasta zi a devenit una dintre cele mai importante pentru mine caci mi-a iluminat pericol viziunea despre abiste tot ce vezi in lumea asta. Adica sa fiu capabil sa accept orice nenorocire desi ar trebui sa fiu firea aia cica optimista. Nu zic ca nu as fi asa dar na, incerc sa fac o limita intre optimist si prostie.
Optimismul ma duce spre nebunie.
Prostia ma duce catre cunoasterea unor persoane noi.
Deci as cam alege mai mult din optimism si putin din prostie!
Sa revenim la ziua mea minunata si definitia mea data vietii in fraza mai sus spusa :zambet:
Pana data viitoare vreau sa va ganditi la ce am spus mai sus, o sa vedeti ca o sa ajungeti la aceeasi concluzie.
Al vostru filozofist :radtare:,
VladC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: