sâmbătă, martie 29

Emo sau manele tot una e

Emo - sau pentru cei necunoscatori, moda frezei foarte colorate si filate, a machiajului la baieti, a imbracamintei plina de zorzoane si atitudinea de sinucigas umblator - sau manele style a devenit cam tot una mai nou.
Toata chestia asta ma mira deoarece la inceput fiecare dintre acestea delimitau un grup care apartineau unui anumit gen de muzica: pentru emo era rock si pentru manele style era binenteles manele. Dar acum totul a luat o directie de amalgam de stiluri atat ca muzica cat si ca vestimentatie.
Manelisti opritiva din toata activitatea astea de copiere si ramaneti la stilul vostru de schiori profesionisti cu lanturi pentru ancorare in realitate. Prefer sa va vad cu aurul la gat decat cu tricou in patratele.
Ma distreaza cand vad pe strada persoane umbland cu mai noul mobil iesit la oferta special pe binecunoscutul operator Orange ascultand pe "loudspeaker" chiar chiar ultima manea scoasa pe piata de domnul Guta dar in acelasi timp o vestimentatie de rocker suparat pe viata - emo'u!
Nu stiu cum pot oameni acestia sa faca asta. E ca si cum ai combina gheata cu foc. Astept cat de curand explozia din viata lor sa aiba o directie cat mai inediata - trecerea in nefiinta a ultimului neuron chinuit.
Si ce ii si mai tare ca tocmai acele specimene care is cu maneau in sange duc la extrem stilul emo.
V
ai mai oameni nu mai fiti asa de absorbiti de tot valu asta de "suparati" ca doar daca te imbraci ca unul nu inseamna ca chiar ai devenit unul, dooh!
Ca si afirmatie de incheiere, jos maneaua! :radtare:
Eh da... al vostru,
VladC.

Un comentariu:

  1. ahh ce post vechi
    totusi
    sunt perfect de acord
    jos maneaua si incultura

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-mi tot ce curge in sufletul vostru: